100% dansk virksomhed

Odd Molly

Odd Molly cardigans, kjoler, tunikaer og meget mere
Odd Molly er et tøjmærke fra Sverige, der hører til i den mere luksuriøse ende. Siden 2002 har bohme-tøjmærket forkælet os med smarte designs, der er inspireret af Venice Beach i Californien.

Hos Schack & Thorsted er vi en stolt forhandler af dametøj i Roskilde og hos os finder du selvfølgelig også Odd Molly. Hos os kan du bl.a. finde Odd Molly kjoler, cardigans, strik, bluser, sko m.m.

Sale og udsalg
Hos Schack & Thorsted har vi tit sale og tilbud på udvalgt Odd Molly. Derfor er der mulighed for at gøre en ekstra god handel, hvis du er på udkig efter billigt Odd Molly - måske en kjole? Hvis du gerne vil være en af de første til at vide, hvilke tilbud vi har, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, liker vores Facebook og-/eller holder øje her på siden.

Odd Molly udsalg

Ud over sale har vi også udsalg på Odd Molly hos Schack & Thorsted. Udsalg holder vi ikke ligeså tit: Det kommer typisk, når vi får nye kollektioner ind og derfor skal have solgt ud af de gamle. Igen anbefaler vi, at du tilmelder dig nyhedsbrevet og liker vores Facebook, hvis du gerne vil være en af de første i køen til at købe Odd Molly til ekstra billige priser.

Odd Molly størrelsesguide
Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, når du shopper Odd Molly tøj? Bare rolig. Hos Schack & Thorsted kan du få den hjælp du har brug for.

Hvis du gerne vil høre mere om størrelserne og finde ud af, hvilken Odd Molly størrelse, der er bedst for dig, så tøv ikke med at kontakte os på 48 79 48 79 eller på kundeservice@shackogthorsted.

Odd Molly er fra Sverige

Odd Molly er en svensk succeshistorie. Brandet Odd Molly så dagens lys i 2002 og er i dag en af de største modesucceser i verden.

Odd Molly findes i dag i over 1500 eksklusive butikker i hele verden og har et helt unik og meget smukt design.

Kvinder i hele verden og i mange generationer er forelsket i Odd Molly! Det gælder både kvinderne i små græske landsbyer og de største stjerner i Hollywood.

Odd Molly har også lanceret en serie af plejeprodukter - bygget bl.a. på bomuld og silke. Nogle virkelige lækre ting.

Vis mere

Kategori

Kategori
  • Støvler og sko (1)
  • Udsalg (3)

Størrelse

Størrelse
  • S(1) (1)
  • (1)
  • 36/37 (1)
  • 40/41 (1)
crosschevron-down
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram