100% dansk virksomhed

Campomaggi

Marco Campomaggi tænker, drømmer og designer taske kollektioner, som byder på det perfekte match mellem den gamle kunst med læder og lidenskab for detaljer. Han har en fantastisk kreativitet og er omhyggelig med sine håndværksprocesser. Derfor vil du opleve at Campomaggi tasker altid er produceret i den højeste kvalitet og kun af det bedste læder. Derfor er vi meget stolte over at kunne præsentere Campomaggi tasker hos Schack & Thorsted.

Vi forhandler Campomaggi punge og tasker
Punge og tasker fra Campomaggi er for livet. Derfor er vi stolte af at forhandle dette mærke hos Schack og Thorsted. Vi har altid et stort udvalg i Campomaggi og er sikker på at du også kan finde en model du kan lide.
Vi elsker det rå look, når vi taler punge fra Campomagge og tilsvarende taskerne. Men samtidig med at punge og tasker er rå, er de samtidig elegante, så man kan være bekendt at bruge dem i mange sammenhænge.

Ej at forglemme: Clutch og skuldertasker fra Campomaggi
Campomaggi er rå og elegant i designet på samme tid. Mange tænker måske det ikke kan passe til en clutch, men så er det fordi de aldrig har oplevet en clutch fra Campomaggi. På trods af deres umiddelbare udtryk, vil de fleste kvinder kunne lide en clutch fra Campomaggi og opdage, at den faktisk er gangbar i ganske mange sammenhænge.

Tilsvarende er det gældende for skuldertaskerne fra Campomaggi. Hos Schack og Thorsted har vi altid et stort udvalg i skuldertasker og bumbags. Derfor kan de fleste kvinder finde en skuldertaske der falder i deres smag. Og vær sikker på, at også for skuldertaskerne gælder det, at selv om de i deres umiddelbare udtryk måske er rå, så er de samtidig så elegante, at de kan bruges i mange flere sammenhænge end bare til hverdag og arbejde.

Campomaggi udsalg og sale
Fordi Campomaggi er så tidløse i deres design og har så høj en kvalitet, vil du sjældent opleve at vi har Campomaggi tasker på udsalg eller sale. Men tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på facebook, så du vil blive opdateret, når vi har gode tilbud. Og måske er det dig der kommer først.

Campomaggis historie
Da han var barn, var han påvirket af kreativitet fra sin far, der var billedhugger. Han viste en stor dygtighed, som sammen med hans æstetiske smag og hans nede-på-jorden attitude, hjalp ham til at designe hans tidlige kreationer. I løbet af sin ungdom, tegnede han for sjov de første taskemodeller, hvor han brugte sadelmagervarer som læder og nitter og solgte dem til sine skolekammerater.

Et brand fra 1990
I 1990 skabte han mærket CAMPOMAGGI: En samling af håndværkstasker, unika med et slidt look. Tasker, som ikke følger en modemæssig udvikling, men øger deres værdi med tidens gang. Campomaggi tasker går aldrig af mode. Deres tidløse design gør, at den lange levetid på ingen måde er spildt. Tværtimod bliver dele af kollektionen bare endnu mere lækker når tidens slid og patina sætter sig i det lækre skind.

Campomaggi er din garanti for høj kvalitet
Campomaggi producerer både daglidags tasker og selskabstasker, men uanset hvilken model du vælger, så kan du til evig tid være sikker på den høje kvalitet, som altid leveres fra Campomaggi.

Derfor kan vi altid anbefale vores kunder at købe en Campomaggi taske.

Vis mere

Kategori

Kategori

Størrelse

Størrelse
  • 7.5 c (3)
  • 4 cm (1)
  • 5 cm (1)
  • 6 cm (1)
  • 8 cm (1)
18 x 15 cm
osize
24x40
Campomaggi
Campomaggi - Medium bum bag
kr. 2.800,00
35 x 20 cm
Campomaggi
Campomaggi - Skuldertaske - Brun
kr. 2.600,00
osize
Campomaggi
Campomaggi - Skuldertaske - Brun
kr. 2.800,00
24 x 18 cm
Campomaggi
Campomaggi - Skuldertaske - Cognac
kr. 2.200,00
24 x 18 cm
Campomaggi
Campomaggi - Skuldertaske - Nero
kr. 2.200,00
28 x 19 cm
Campomaggi
Campomaggi - Skuldertaske - Nero
kr. 3.200,00
28x30
Campomaggi
Campomaggi - Skuldertaske - Sort
kr. 2.800,00
25 x 24 cm
24x40
Campomaggi
Campomaggi taske - cross bag
kr. 2.800,00
11x18
crosschevron-down
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram