100% dansk virksomhed

Hipanema

Hipanema blev til efter to piger mødte hinanden i Rio. Inspireret af alle de skønne farver, de så på deres rejse, besluttede de to unge blonde piger fra Paris at medbringe noget brasiliansk glamour med hjem i deres kuffereter.

Udover at være et "must have", er Hipanema armbåndet et revolutionært koncept til alle de fashionister som bærer nips om håndleddet. "Jeg elsker at have en masse brasilianske armbånd på, men hele tiden at binde dem op og sammen igen indtil de til sidst knækker, er ikke sjovt" siger Delphine. "Efter et par år blev armbåndene misfarvede og det var ikke længere nemt at få dem til at passe sammen med garderoben" fortæller Jenny.

Det er her det hele begyndte...

Den smarte magnetiske sammenlukning er et godt alternativ til feriens armbånd. Det brasilianske armbånd gik fra at være et naivt ferielook til en reel etnisk mode tilbehør, der lever op til Urban Wear stilen. Lavet med perler, muslingeskaller og multifarvede tråde, kan man få Hipanema armbåndene i flere forskellige modeller. Båndene fra Bahla blandet med de legendariske Copacabana armbånd og kvartsstenene med forskellige muslingeskaller. Disse armbånd kan bæres dobbelt eller tredobbelt, jo flere jo bedre!

Vis mere

Kategori

Kategori
  • Udsalg (1)

Størrelse

Størrelse
  • 24 x 18 cm (1)
  • 11x18 (1)
  • 18 x 15 cm (1)
L
Hipanema
Hipanema - Armbånd - Reef
kr. 699,95
Hipanema
Hipanema - Armbånd - Twinsblue
kr. 149,98kr. 299,95
crosschevron-down
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram