100% dansk virksomhed

Johnny Was

Luksuriøs boheme stil

Johnny Was er den luksuriøse, tidløse, boheme stil, som aldrig vil gå af mode. Johnny Was laver altid deres kollektioner af de lækreste kvaliteter og med de fineste og mest lækre detaljer. Ofte er deres designs lavet i silke eller den blødeste velour og de mange detaljer er ofte håndsyede i de skønneste farver.

Johnny Was er en stil, der aldrig går af mode.

Vi er en dansk forhandler af Johnny Was boheme tøj

Hos Schack & Thorsted kan du finde de mest lækre Johnny Was styles. VI har altid et stort udvalg og prøver at finde de mest lækre styles med de smukkeste detaljer.

Find gode tilbud på Johnny Was kjoler

Kjoler fra Johny Was  er tidløse i deres design, og derfor ved du, at når du har fundet en kjole du kan lide, så vil du kunne bære den i mange år fremover. Og du vil sikkert gå med den, til den er slidt op. Kjoler fra Johnny Was er ofte lange og designet er, så du kan bruge det gennem hele livet.

Vi har også Johnny Was tunikaer

Johnny Was designer altid et stort antal tunikaer i hver sæson. Hos Schack & Thorsted elsker vi tunikaerne fra Johnny Was, og derfor kan du altid finde et sort udvalg af disse. Alle tunikaer fra Johnny Was er fremstillet af de fineste naturmaterialer som silke og rayon. Derfor er de altid en fornøjelse at have på.

Følg med på Facebook og få besked om tilbud og udsalg

Følg os på Facebook, og se de mange lækre varer fra Johnny Was som vi slår op. Så er du også sikker på at være blandt de første, når vi slår gode tilbud og eller holder udsalg.

Historien om Johnny Was

Inspiration er hvor du finder det.

Året var 1987, og for skaberne af Johnny Was kom det i form af en klassisk reggae sang udgivet et årti tidligere. Bosiddende ved stranden i det sydlige Californien, mens Bob Marley spillede, "Johnny was a good man ..." blev en tøjkollektion født.

Ligesom det universelle og tidløse appel af en stor sang, handler Johnny Was om tøj, der krydser kulturer og trodser tendenser.

Med en boheme ånd og en ægte følelse af autenticitet, fås inspirationen fra noget, der er smukt, ægte og netop lidt særligt; et tidløst stykke kunst, eller den luksuriøse hånd-syning på en vintage kjole, til enkelhed af en levende bougainvillea.

Et californisk inspireret tøjmærke

Det er de smukke detaljer i livet, der gør det smukke og det er hvad der forsøges skabt med Johnny Was; de mest udsøgte broderier, luksuriøse tekstiler, en sammenstilling mellem vintage og moderne, og altid ubesværede silhuetter.

Johnny Was skaber tøj og tilbehør, der favner en California livsstil, men taler til en global vision, det føles luksuriøst, men er klar til at blive pakket ned i en kuffert til en sidste øjebliks tur. Det handler om at gå gennem livet med en lethed, der er både dragende og inspirerende.

Vis mere

Kategori

Kategori
  • Accessories (1)
  • Tilbehør (1)
  • Udsalg (26)

Størrelse

Størrelse
  • 12ml (1)
  • 24 (1)
  • 25 (11)
  • 26 (9)
  • 27 (9)
Johnny Was
Absolut Casmere strik m/lurex
kr. 849,50
L
Johnny Was
Johnny Was - Allbee blouse
kr. 2.795,00
S/M
Johnny Was
Johnny Was - Indina Blouse
kr. 1.447,50
SML
Johnny Was
Johnny Was - Absolut cashmere strik
kr. 647,50
one s
Johnny Was
Johnny Was - Devotion Twins dress
kr. 2.499,00
S
o/s
Johnny Was
Strik fra Les Tricots
kr. 3.750,00
one s
Johnny Was
Johnny Was - Indi yoga set
kr. 1.195,00
Johnny Was
Johnny Was - Moji Tunic - White
kr. 1.450,00
Johnny Was
Johnny Was - pude - Jasper
kr. 1.575,00
Johnny Was
Johnny Was - tunika
kr. 1.500,00
Johnny Was
Johnny Was - Viola Tunic
kr. 1.440,00
Johnny Was
Johnny Was Tunika
kr. 1.350,00
Johnny Was
Johnny Was - Lucca Tessa
kr. 1.150,00
crosschevron-down
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram