100% dansk virksomhed

Liberte

Hvs man først har prøvet den lækre og bløde kvalitet fra Liberté har man sjældent lyst til at slippe den igen. Det ved vi, fordi mange af vores kunder vender tilbage til os og skal have mere Liberté tøj. 

Har man f.eks. en Alma bluse i en bestemt farve, må man også have den i andre farver. Fordi kvaliteten er så lækker og blød, og fordi man bare synes, det er behageligt tøj at have på.
 

Vi forhandler Liberté tøj

Derfor er vi naturligvis glade for at kunne præsentere Liberté både her i vores webshop og i vores fysiske butik. Vi fører altid et stort udvalg og det betaler sig at følge med, for vi får hele tiden nye styles og farver ind på lager.

Og hvis du mangler en bestemt størrelse, så spørg efter den, måske den er på vej ind eller måske har andre efterspurgt netop den vare, og derfor kan vi have bestilt ekstra på grund af den store efterspørgsel.
 

Stort udvalg af Liberté t-shirts, bukser og meget mere

Liberté producerer mange slags tøj og i alle mulige varianter og farver. Det gælder både deres bluser som de måske er mest kendt for, men det gælder også deres bukser, shorts og nederdele.

Vi har altid et stort udvalg af disse varer. Nogle er evigt tilbagevendende, mens andre er sæsonbetonede. Men det er helt sikkert, at vi altid har et stort udvalg, og vi glæder os hver gang vi får varer fra Liberé hjem, fordi vi ved, at både vi selv og vores kunder elsker dem og de mange muligheder, der er.
 

Find gode tilbud på Liberté her

Vi har altid gode tilbud på Liberté, og fordi priserne er så lave i forvejen, især set i forhold til den lækre kvalitet, behøver du ikke vente på udsalg. Slå til mens vi har varerne for vi oplever ofte, at mange varer bliver udsolgt i en elelr flere størrelser på rekordtid.

Vis mere

Kategori

Kategori
  • Støvler og sko (2)
  • Udsalg (12)

Størrelse

Størrelse
  • onesi (3)
  • 36 (5)
  • 37 (5)
  • 38 (5)
  • 39 (5)
Liberte
Liberté - Halley Blouse - Orchid Bloom
kr. 150,00
Liberte
Liberté - Naomi Hipster - Sort
kr. 75,00
Tilbud-50%
XS/SS/M
Liberte
Liberté - Nicole Shorts - Leo
kr. 100,00
crosschevron-down
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram