100% dansk virksomhed

MOS MOSH

MOS MOSH bukser, t-shirts, skjorter og meget mere
Her hos Schack & Thorsted er vi en stolt forhandler af det populære danske brand MOS MOSH. Derfor behøver du ikke at lede længere, hvis du har søgt efter: Hvor kan man købe MOS MOSH?

Hos os kan du finde et kæmpe udvalg af jeans fra Mos Mosh. Både de "pæne" kontorjeans men især de de lækre og rå jeans, der er spækket med de fedeste detaljer som Mos Mosh er kendt for. Og selvfølgelig altid i den bedste kvalitet og med den bedste pasform.

Vi fører naturligvis også de andre lækre bukser med tilhørende smukke blazere, smukke kjoler, lækre skjorter, og bluser og selvfølgelig de fede t-shirts som Mos Mosh er så kendt for.

Leder du efter noget bestemt fra Mos Mosh?

Mos Mosh bukser og jeans

Mos Mosh t-shirts

Mos Mosh shorts

Hold øje med vores MOS MOSH tilbud og udsalg
Vi har løbende gode tilbud på MOS MOSH tøj. Derfor anbefaler vi, at du holder øje med webshoppen og-/eller liker vores facebookside, hvis du gerne vil gøre en ekstra god handel. Ved at like vores facebookside bliver du en af de første til at opdage, når vi laver gode tilbud eller holder udsalg på MOS MOSH.

Har du brug for hjælp til at finde din Mos Mosh størrelse?
Hos Schack & Thorsted forhandler vi som skrevet et stort udvalg af tøj fra Mos Mosh - alt fra de populære jeans til de stilfulde blazere.

Vi er rigtig gode til at guide og vejlede folk på jeans området, så er du i tvivl om en bestemt model vil passe dig, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon 40 24 48 79 eller på mail kundeservice@schackogthorsted.dk. Så vil vi gøre alt for at hjælpe dig.

Historien bag Mos Mosh
Mos Mosh er et dansk jeans og bukse koncept suppleret med cool toppe, t-shirts, shorts, forrevne jakker og meget mere. Manden bag er Kim Hyldahl , der har mange års erfaring inden for mode og design industri .

Vores tilgang til design og forretning er international, og siden foråret 2010 har vi designet jeans for kvinder, der kan lide det, når design og trivsel går hånd i hånd .

" Min drøm var at bruge mine mange års erfaring fra branchen til at skabe noget anderledes. Det er forvandlet til Mos Mosh, et grundigt jeans koncept for kvinder, for hvem design og velvære går sammen hånd i hånd. Et koncept, hvor pasformen er altafgørende, og hvor der ikke er nogen kompromiser overhovedet", siger grundlægger Hyldahl.

Succesen taler for sig selv . I sit første år lykkedes det for Mos Mosh at etablere sig som leverandør til nogle af Europas bedste modebutikker. Det er ikke nogen tilfældighed.

"Det gælder først og fremmest om at følge din passion. Som person har jeg en ydmyg tilgang til tingene. Det er sådan jeg lever mit liv, og det er, hvordan vi driver vores forretning. Hver dag, prøver vi at finde ud af vores måde at vælge de bedste løsninger til hver og en af de udfordringer, vi møder. Fra designprocessen og til pakning af produkterne hurtigt og præcist ", siger Hyldahl .

I sine første år, har Mos Mosh også formået at få det bedste ry blandt kvinder. Vi er mærket med den perfekte pasform og iøjnefaldende rå detaljer. Det er heller ikke en tilfældighed:

"Jeg lytter meget. Både til kvinder og til min egen mavefornemmelse, og det har vist sig at være et godt match. "

Vis mere

Kategori

Kategori
  • Accessories (1)
  • Tilbehør (1)
  • Udsalg (26)

Størrelse

Størrelse
  • 12ml (1)
  • 24 (1)
  • 25 (11)
  • 26 (9)
  • 27 (9)
MOS MOSH
Mos Mosh - Hella Knit cardigan
kr. 399,50
MOS MOSH
Mos Mosh - Hella Lela top
kr. 349,50
MOS MOSH
Mos Mosh - Naomi Scala Jeans
kr. 499,50
MOS MOSH
Mos Mosh -Nelly Air knickers
kr. 449,50
MOS MOSH
Mos Mosh - Kay stripe Tee
kr. 199,50
MOS MOSH
Mos Mosh - Victoria 7/8 Jeans - Dark Blue
kr. 449,98
MOS MOSH
Mos Mosh - Victoria 7/8 Silk Touch - Sort
kr. 449,98
MOS MOSH
Mos Mosh - Martina Shirt - White
kr. 449,98
MOS MOSH
Mos Mosh - Martina Oxford Shirt - Bel Air Blue
kr. 399,98
MOS MOSH
Mos Mosh - Troy Tee - Navy
kr. 174,97
MOS MOSH
Mos Mosh - Troy Tee - Bel Air Blue
kr. 174,97
MOS MOSH
Mos Mosh - Chérie O-SS Tee - Nectarine
kr. 199,97
MOS MOSH
Mos Mosh - Palma Chintz Blouse - Peach Parfait
kr. 399,98
MOS MOSH
Mos Mosh - Victoria Cannes Pant - Lemon Print
kr. 449,98
MOS MOSH
Mos Mosh - Valerine Katy 3/4 Cargo - Hvid
kr. 499,98
MOS MOSH
Mos Mosh - Cheryl Cargo 3/4 Pant - Safari
kr. 499,98
crosschevron-down
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram