100% dansk virksomhed

Munkholm

Munkholm producerer miljøskånsomme og fantastiske produkter, der er dejlige at bruge i alle de situationer i hverdagen, hvor man gerne vil renholde og pleje sin egen eller andres krop.
 

Køb Munkholm dufte, opvaskemiddel, body lotion og sæbe hos Schack og Thorsted

Vi fører primært Munkholms flydende produkter samt duftlys.

Derfor kan du hos Schack & Thorsted finde f.eks. det lækre opvaskemiddel med duft af lemongrass. Men vi har også bodylotion med forskellige dufte. Du kan f.eks. vælge den lækre grapefrugt duft eller hvad med bodylotion med duft af patchouli og vanille?

Det kan jo også være du har bare har lyst til en lækker duft i huset eller et bestemt sted i huset. Så skal du vælge diffuseren med duft af Moss eller den som Munkholm kalder Tea Room. Begge to skønne dufte.

Historien om Munkholm og de skønne produkter

Munkholm startede som en lille privat-produktion, men er i dag vokset til en international virksomhed, som leverer produkterne til flere lande. Munkholm holder fast i deres produktion af et bredt og bæredygtigt sortiment, hvor der kun anvendes de fineste økologiske og naturlige olier i deress plejeprodukter.

Munkholm udnytter ad denne vej de egenskaber, som er i de naturlige ingredienser. Derfor hjælper produkterne med at holde din hud frisk og sund.

Vis mere

Kategori

Kategori
  • Udsalg (1)

Størrelse

Størrelse
  • 11x18 (1)
  • 24 x 18 cm (1)
  • 18 x 15 cm (1)
100 m
crosschevron-down
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram