100% dansk virksomhed

Wolford basic

Wolford er et af verdens førende mærker inden for strømper, strømpebukser, leggins og lingeri.

Wolford stammer fra Østrig og er kendt for deres udsøgte kvalitet og flotte moderigtige produkter.

Filosofien bag Wolford er at forene skønhed og kultur i kreative kvalitetsprodukter og Wolford er et velkendt brand i både Danmark og resten af verden.

Når kun det bedste er godt nok. Wolford er til dig, der sætter pris på smukt design og kvalitet som går op i en højere enhed. Tag et kig på udvalget og find dig et par nye lækre Wolford strømper, strømpebukser eller leggins.

Du kan se vores komplette udvalg af leggings og strømpebukser her.

Wolford produkter du kan finde hos os
Wolford er primært kendt for deres strømpebukser, som altid er i den absolut bedste kvalitet. Vi fører dog også enkelte andre ting så som string body og kjoler.

Strømper
Schack og Thorsted har både de lækre almindelige strømper, som Wolford oprindeligt startede med, og så har vi et udvalg af ankelstrømper, som eksempelvis kan bruges til et par lange bukser, hvor almindelige strømpebukser er for varme, men du gerne vil signalere elegance til din omverden.

Knæstrømper
Wolford fremstiller mange modeller af knæstrømper og vi sælger flere af disse, fordi de er så anvendelige i mange sammenhænge. Heraf kan flere af dem endda bruges i åbne sko, fordi afslutningen ved tåen er så elegant.

Strømpebukser/leggins
Wolford er rundt omkring i verden bedst kendt for deres strømpebukser. Derfor har vi da også hos Schack og Thorsted et kæmpe udvalg i Wolford strømpebukser.

Hos Schack og Thorsted finder du både pæne hverdags strømpebukser, som du kan bruge i alle situationer. Det kan være helt enkle og glatte strømpebukser, der findes i mange forskellige kvaliteter, men det kan også være mere elegante strømpebukser, når du skal til fest eller andre lejligheder, hvor du synes at dine strømper gerne må udstråle endnu mere elegance.

Bodystocking
Hos Schack og Thorsted er vi helt vilde med Wolfords Naturel Light Forming String Body.
Den hjælper nemlig til at holde optimal kontrol over dit mave- og taljeområde. En body fra Wolford er super diskret og kan bruges under hvad som helst du ellers bærer. Dette er uden tvivl en bodystocking du vil kunne bruge i lang tid med stort udbytte.

Derudover bør den smukke Fatal Dress nævnes. En stilren og sort kjole fra Wolford, der fungerer som top, nederdel eller kjole og kan sættes sammen med alt.

Tilbud og udsalg på Wolford hos Schack og Thorsted
Schack og Thorsted afholder to årlige udsalg, men vi fejrer som regel også vores fødselsdag eller andre anledninger vi finder, for at give vores kunder nogle gode tilbud. Dette er ofte tilbud på Wolford strømper eller andre af deres lækre produkter.

Hvem står bag butikken Schack og Thorsted?
Schack og Thorsted’s ejer er Tina Thorsted, som startede butikken i 2003. I de fleste af årene har Schack og Thorsted ført Wolford strømper og andre kvalitetsprodukter fra Wolford. Fordi Tina altid har syntes Wolford er den bedste kvalitet, har hun også altid sørget for at Schack og Thorsted har et stort udvalg i strømpebukser fra Wolford.

Vis mere

Kategori

Kategori
  • Livsstil (1)
  • Tilbehør (1)
  • Udsalg (8)
  • Ukategoriseret (1)

Størrelse

Størrelse
  • o/s (1)
  • one s (2)
  • 50x50 (1)
  • XS (2)
  • (12)
Wolford basic
Wolford - Naturel Light Forming String Body - Sort
kr. 861,75
Wolford basic
Wolford - Neon 40 - Navy
kr. 172,50
Wolford basic
Wolford - Neon 40 - Nearly Black
kr. 172,50
Wolford basic
Wolford - Nude 8 - Caramel
kr. 112,50
Wolford basic
Wolford - Pure 50 - Navy
kr. 228,75
Wolford basic
Wolford - Pure Shimmer 40 Concealer Tights - Admiral
kr. 172,50
Wolford basic
Wolford - Satin Opaque 50 tights - Admiral Blå
kr. 172,46
Wolford basic
Wolford - Satin Touch 20 Comfort - Admiral
kr. 112,50
Wolford basic
Wolford - Satin Touch 20 Comfort - Fairly Light
kr. 112,50
Wolford basic
Wolford - Satin Touch 20 Comfort - Nearly Black
kr. 112,50
Wolford basic
Wolford - Sheer 15 - sort
kr. 112,46
Wolford basic
Wolford - Twenties Knee-Highs - Honey
kr. 112,46
Wolford basic
Wolford - Twenties Knee-Highs - Sort
kr. 112,46
Wolford basic
Wolford - Twenties tights - Sort
kr. 183,75
crosschevron-down
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram