100% dansk virksomhed

Hos Schack og Thorsted finder du salg af eksklusivt designertøj online

Vi har det bedste fra de største - hos os får du din helt rigtige stil!

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på:

Visionen med Schack & Thorsted er at skabe den foretrukne webshop med et bredt udvalg inden for modetøj, der giver dig et fuldendt look som matcher din stil, type og personlighed - uanset alder.

Du kan i ro og mag finde lige det dametøj du søger - enten til dig selv eller som gave. Vi sender din pakke indenfor 1-3 hverdage og leverer lige til døren eller direkte til gavemodtageren!

Schack & Thorsted er grundlagt i 2004 af Tina Thorsted og består i dag af vores webshop samt vores showroom hos Café Sommerhaven i Fårevejle.

Hos os er personlig betjening i højsædet. Uanset om du kigger forbi vores showroom eller i vores webshop. Lad os guide dig frem til dit helt rigtige look - uanset om det er til jobbet, festen eller forretningsrejsen.

Jeg fungerer som din personlige stylist, der hjælper dig til at fremhæve dine allerbedste sider.

Hos os finder du alle de bedste mærker - f.eks Mos Mosh, Johnny Was, Charlotte Sparre, Wolford, Campomaggi, m. m.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@schackogthorsted.dk eller telefon 40 24 48 79

Vi glæder os til at betjene dig her i vores netbutik eller lav en aftale i vores showroom, og lad mig give dig en handelsoplevelse udover det sædvanlige.

Venlig hilsen
Tina Thorsted, indehaver af Schack & Thorsted

Tinas favoritter

Schack & Thorsted er grundlagt i 2004 af mig - Tina Thorsted - og består i dag af vores webshop, samt vores showroom hos Café Sommerhaven i Fårevejle.

Tina Thorsted
Indehaver Shack & Thorsted

Kontakt os

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på:

Vi, hos Schack & Thorsted, er en dametøjsforretning med plads til alle. Her har vi en række velkendte kvalitetsmærker, som f.eks. Mos Mosh, Wolford, Depeche, Charlotte Sparre og Selected, samt up-coming mærker iblandt vores egne designs.

Vores primære fokus er at yde en sublim service overfor vores kunder, så de altid forlader butikken med en følelse af at være blevet taget hånd op, fået gode råd og en personlig rådgivning efter deres behov.

Vores webshop er åben 24/7, men vores showroom er kun åbent efter aftale. Ring på +45 40 24 48 79 og aftal nærmere. Vi ses!

Tina Thorsted
Indehaver Shack & Thorsted
phone-handsetcrosschevron-down
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram