100% dansk virksomhed

Velkommen i vores showroom 

Bliv inspireret i vores showroom

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på:

Schack & Thorsted er ikke alene en webshop - vi har også et hyggeligt og lækkert showroom, hvor du har rig mulighed for at gå rundt og blive inspireret. Showroomet er indrettet i den originale stald på ejendommen, og de smukke loftsbjælker og oprindelige vinduer skaber en helt særlig stemning. 

I showroomet er alle vores varer fremvist. Her har du derfor god mulighed for at prøve en masse forskelligt tøj og accessories og blive inspireret til et nyt lækkert look - eller tilføje nye, unikke styles til din eksisterende garderobe.   

Din egen, personlige stylist
Når du besøger vores showroom, arrangeres det efter aftale. Til gengæld kan du være sikker på, at der er god og personlig vejledning under besøget, idet jeg, Tina, er uddannet stylist. Jeg har hjulpet mange kvinder til at finde deres personlige stil og vil meget gerne assistere dig, så vi sammen kan finde frem til, hvad der vil klæde netop dig og din kropstype.  

Jeg går meget op i, at du får en god oplevelse hos Schack & Thorsted, og har du det bedst med at gå rundt og kigge for dig selv, er det helt i orden. Har du spørgsmål undervejs, er jeg klar til at hjælpe.

Du er selvfølgelig også velkommen til at tage en eller flere veninder med. Hvis I har lyst, kan vi også arrangere et kundearrangement kun for dig og din venindegruppe. Her får I hele showroomet for jer selv og kan inspirere hinanden samt få professionel hjælp af mig. 

Besøg vores café til sommer
Showroomet ligger i forlængelse af vores café, der har åbent hver sommer. Her har du mulighed for at sætte et perfekt punktum på din shoppingoplevelse. I Café Sommerhaven byder vi på friskbrygget kaffe, te og andet læskende, du måtte tænke dig. Og kommer i som gruppe, kan vi også byde på hjemmebag og søde delikatesser. 

Skriv eller ring og aftal en tid, eller kontakt mig for at høre nærmere om muligheden for et særarrangement for dig og dine veninder.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i Schack & Thorsteds showroom.

- Tina

Tinas favoritter

Schack & Thorsted er grundlagt i 2004 af mig - Tina Thorsted - og består i dag af vores webshop, samt vores showroom hos Café Sommerhaven i Fårevejle.

Tina Thorsted
Indehaver Shack & Thorsted

Kontakt os

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på:

Vi, hos Schack & Thorsted, er en dametøjsforretning med plads til alle. Her har vi en række velkendte kvalitetsmærker, som f.eks. Mos Mosh, Wolford, Depeche, Charlotte Sparre og Selected, samt up-coming mærker iblandt vores egne designs.

Vores primære fokus er at yde en sublim service overfor vores kunder, så de altid forlader butikken med en følelse af at være blevet taget hånd op, fået gode råd og en personlig rådgivning efter deres behov.

Vores webshop er åben 24/7, men vores showroom er kun åbent efter aftale. Ring på +45 40 24 48 79 og aftal nærmere. Vi ses!

Tina Thorsted
Indehaver Shack & Thorsted
phone-handsetcrosschevron-down
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram