100% dansk virksomhed

Bukser

Vi har altid et stort udvalg af bukser. Det gælder både den klassiske jeans, bukser til det mere formelle, bukser til festlige anledninger og bukser du måske bare ønsker at slappe af i.

Vi fører bukser fra mange forskellige mærker, og bukser du kan bruge til mange forskellige formål. Derfor kan du altid finde et par bukser, der passer til netop dit formål og din stil. Bukserne fører vi alle prisklasser, så mon ikke der også er et par til dig?

Hos Schack og Thorsted forhandler vi smarte bukser til kvinder
Mange kvinder går i dag ofte i bukser. Derfor fører vi et bredt udvalg af bukser, der passer til enhver lejlighed. Vi tilpasser altid sortimentet efter tidens trend og sikrer, at du altid kan finde et par smarte bukser, der passer netop dig og dit formål.

Bukser til kvinder med og uden former
Vi kvinder ser forskellige ud og er forskelligt bygget. Derfor kræver vi hver især også vores egen buks. Så hvis du synes venindens bukser er smarte, er det jo ikke sikkert at de også vil passe og klæde dig. Du er simpelthen nogle gange nødt til at vælge dine bukser efter dine former. Derfor prøver vi under hver beskrivelse af vores bukser, også at skrive hvilken kropsform, det enkelte par bukser passer til.

Alt fra fest bukser til pæne bukser til kvinder
Vi har hos Schack & Thorsted bukser til mange formål. Måske ønsker du dig et par pæne bukser som du kan bruge til den mere formelle del af dit arbejde, og så foreslår vi, at du f.eks. kigger på modellen Blake fra Mos Mosh. Måske ønsker du dig bare et par afslappede bukser, og så skal du mere kigge i retning af Comfy Copenhagen eller Liberté, der begge tilbyder bukser i en mere afslappet stil. Du kan jo også overveje en jumpsuit, der både kan styles op og ned - alt efter anledningen.

3 gode råd til at finde de bedste bukser

Råd 1: Kig på din kropsform
Når du skal købe bukser, er du nødt til at tage udgangspunkt i din kropsform. Især Mos Mosh er gode indenfor jeans, hvor de samme modeller går igen og igen, og det fra sæson til sæson kun er designet, der er ændret. Det betyder, at hvis du først finder en model fra Mos Mosh, der passer dig, så kan du være sikker på at den næste model også passer dig ber med et nyt design.

Inden for de mere løstsiddende modeller som chinos og sweatpants er kropsformen ikke helt så vigtig, men selvfølgelig skal dine bukser sidde godt, uanset hvilken type det drejer sig om.

Råd 2: Hvad skal du bruge bukserne til
Hvad er dit formål med bukserne? Der er naturligvis forskel på om du kan tillade dig at bruge jeans på arbejdet eller om din arbejdssituation kræver et par mere formelle bukser som et par jakkesæt bukser.

Måske du bare skal bruge bukser til at rende rundt i hjemme, og så kan du tillade dig nogle sweatpants eller andre mere afslappede bukser.

Råd 3: Hvilke designs kan du lide?
Når du har fundet din kropsform og dit formål, så er det egentlig bare at gå på jagt i vores store sortiment af bukser. Vi sørger altid for omhyggeligt at skrive om pasformer og materialer, når vi beskriver vores bukser.

Køb nemt og sikkert damebukser online hos Schack og Thorsted
Bukser er for mange kvinder det sværeste at købe online. Derfor er vi glade for, at vi anser os selv for at være eksperter i bukser. Så hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os. Det kan både være i vores fysiske butik, eller du kan ringe eller skrive til os. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig, og vi ved hvad der skal til.

Og hvis du er faldet for en buks, men som ikke sidder 100% perfekt, så husk, at vi har egen skrædder, der kan lægge dine bukser op eller ned eller ind eller ud.

Vis filtrering

Brands

Brands
  • Amust (1)
  • Becksöndergaard (1)
  • Chantelle (17)
  • Charlotte Sparre (29)
  • Depeche (1)

Størrelse

Størrelse
  • one s (4)
  • os (1)
  • osize (1)
  • S(1) (1)
  • 0,45 (1)
2526272829303233
2526282930313233
2725262829313233
25262728293033
384042
MOS MOSH
Mos Mosh - Naomi Daze Pant - Toasted Coconut
kr. 540,00
MOS MOSH
Naomi Amber Jeans
kr. 799,96
MOS MOSH
Mos Mosh - Victoria Cannes Pant - Lemon Print
kr. 540,00
28313229
MOS MOSH
Mos Mosh - Valerine Katy 3/4 Cargo - Hvid
kr. 600,00
MOS MOSH
Mos Mosh - Drew Hanni Pant - Wet Weather
kr. 600,00
Tilbud-40%
25272830
MOS MOSH
Mos Mosh - Cheryl Cargo 3/4 Pant - Safari
kr. 600,00
MOS MOSH
Mos Mosh - Sumner Decor Pant - Bran
kr. 480,00
MOS MOSH
Mos Mosh - Etta Animal Pant - Army
kr. 600,00
MOS MOSH
Mos Mosh - Etta 7/8 Pant - White
kr. 540,00
MOS MOSH
Mos Mosh - Etta Daze Pant - Navy
kr. 600,00
2527323331
MOS MOSH
Vice coated pant
kr. 899,00
MOS MOSH
Mos Mosh - Sumner Curduroy Pant - Magnet
kr. 540,00
crosschevron-down
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram