100% dansk virksomhed

Kjoler

Schack og Thorsted har et bredt udvalg af kjoler fra alle de største designs. Det er ikke tilfældigt vores motto er: “Vi har det bedste fra de største”. Samtidig har vi et bredt udvalg af de kjoler, som de fleste måske vil bruge i mere dagligdags situationer. Derfor vil du altid kunne finde en kjole, der falder i din smag, hos Schack og Thorsted.
 
Designerkjoler fra de bedste brands
Vi fører kjoler fra de bedste brands. Vi har altid et bredt udvalg, og kan næsten med garanti sige, at du altid kan finde en kjole der passer til dig i vores forretning. ønsker du hjælp, er du altid velkommen til at tage kontakt, så vil vi vejlede dig til et godt køb.
 
Odd Molly
Odd Molly fremstiller altid kjoler i de lækreste naturmaterialer, som til enhver tid er dejlige at trækker over hovedet. Odd Molly fører en lidt boheme stil, men samtidig er det en stil, der passer de fleste. Og mange kunder slipper aldrig deres Odd Molly kjole igen, når først de har prøvet den. 
 
Saint Tropez
Saint Tropez er et mærke, de fleste kender. De leverer fede styles og modeller, der ofte går igen bare i nye farver. Derfor kan du altid være sikker på at modellerne fra Saint Tropez er gennemprøvede og ofte sidder godt på de fleste kvinder. Dette gælder naturligvis også deres kjoler, hvor Schack & Thorsted som regel har et stort udvalg til alle typer af kvinder.
 
Liberte
Liberté leverer prisbillige varer i gode kvaliteter. Hos Schack og Thorsted er både vi og kunderne vilde med modellen Alma, der ud over som top også kan fås som kjole. Alma fås både som almindelig kjole, i en længere model og som maxi dress. Se vores udvalg af kjole fra Liberté og bliv inspireret.
 
Mos Mosh
Mos Mosh er hos de fleste kendt for deres jeans, fordi det var dér det hele startede. Men gennem årene har Mos Mosh udviklet andre typer af tøj og deriblandt er kjoler blevet en stor del af Mos Mosh udvalget. Mos Mosh designer flere typer af kjoler og derfor kan de fleste af vores kunder finde en kjole fra Mos Mosh, der passer dem. VI kan garantere at den kvalitet som gennemsyrer jeans fra Mos Mosh også er gældende for deres kjoler.
 
Wiesneck
Wiesneck er et nyt mærke hos Schack og Thorsted, men vi er allerede faldet for deres elegante kjoler. Det er kjoler som de fleste kvinder vil kunne bruge til enhver lejlighed. Det være både på arbejde og til fest.
 
Eksklusive kjoler til alle anledninger
Hos Schack og Thorsted fører vi kjoler til alle anledninger. Det være til hverdag eller til fest. Du kan altid finde en kjole der passer til lejligheden. Og vi har kjoler i alle prislag!
 
Designkjoler til fest
Skal du til fest, så kom ind til Schack og Thorsted og lad os guide dig. Vi fører et bredt udvlag af kjoler, du kan bruge både til den lille fest, hvor kun få mennesker er samlet, eller til det store slotsbryllup, hvor du virkelig har brug for vejledning. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os og booke os til en konsultation, hvor vi hjælper dig med at finde den kjole der passer til netop din anledning.
 
Designkjoler til hverdagsbrug
Vi fører naturligvis kjoler til enhver lejlighed og har derfor også et sort udvalg i kjoler til hverdagsbrug. Skal du bruge en kjole hjemme elelr på arbejde, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde den hos Schack og Thorsted. Vi har kjoler til hverdagsbrug i mange prislag og fra mange forskellige lækre mærker.
 
Tilbud og udsalg på designerkjoler hos Schack og Thorsted
Når Schack og Thorsted afholder sine to årlige udsalg er der altid gode tilbud på designerkjoler. Men det er ikke kun når vi afholder udsalg, der er gode tilbud. Der er også i løbet af året gode tilbud på designerkjoler., så følg med på vores Instagram side eller Facebook, hvor vi ofte lægger de gode tilbud op.
 
Det er nemt og trygt at købe kjoler online hos Schack og Thorsted
Vi har mange års erfaring i kjoler hos Schack og Thorsted. Derfor kan du trygt købe din næste kjole hos os. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi guide dig til det bedste køb.

Husk også at se vores nyeste 2020 kjoler fra Charlotte Sparre.

Se også:
Kjoler med lange ærmer
Kjoler med flæser
Sommerkjoler
 

Vis mere
Vis filtrering

Brands

Brands
  • Alfred og Co (26)
  • Bungalow (64)
  • C'est Bon (2)
  • Care By Me (10)
  • Casagent (80)

Størrelse

Størrelse
  • 140x2 (3)
  • 180 g (1)
  • 33x50 (2)
  • 50 x (2)
  • 22,4x (1)
Tilbud-50%
S/ML/XL
Cabana Living
Cabana Living - Marseille kjole
kr. 400,00
Cabana Living
Cabana Living - Marseille kjole
kr. 400,00
S/M
SML
Just d lux
Just d luxe - Inka Dress
kr. 636,75
S/M
MARTA du Chateau
Marta - Coral kjole
kr. 349,00
S/ML/XL
MARTA du Chateau
Marta - Dress
kr. 499,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Fold sleeve shirt dress
kr. 1.249,50
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Fold sleeve shirt dress
kr. 1.249,50
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Lounge V-dress
kr. 1.749,50
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - New V-dress
kr. 1.099,50
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Splendid dress
kr. 1.499,50
one s
Johnny Was
Johnny Was - Devotion Twins dress
kr. 2.499,00
Me369
ME369 - Skylar maxi dress rainbow
kr. 699,50
Me369
ME369 - Skylar maxi dress rose
kr. 699,50
Tilbud-50%
S/ML/XL
Me369
Me369 -Dona knit dress
kr. 1.099,50
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Nice shirt dress
kr. 849,50
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Mais Oui Dress - Blue
kr. 1.497,50
crosschevron-down
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram