100% dansk virksomhed

Kjole m/langt ærme

Kjoler med lange ærmer kan bruges året rundt. Både til de lune sommeraftener, men bestemt også i de kølige måneder. Det er altså ikke kun i sommermånederne, at du kan få gavn af dine kjoler. Har du kjoler med lange ærmer i din garderobe, så forlænger du altså kjolesæsonen med et par måneder.

Stort udvalg af designerkjoler med lange ærmer
Er du på udkig efter en kjole med lange ærmer til hverdagsbrug, eller leder du efter en langærmet kjole til fest? Hos Schack og Thorsted har vi kjoler til enhver lejlighed. Hos os finder du kjoler i alle prisklasser, som både kan bruges til fest og hverdag. Kom gerne forbi butikken, så hjælper vi med at finde den helt rigtige kjole til dig.

Hvide kjoler
Farven hvid passer til alle slags kvinder og til de fleste lejligheder. Selvfølgelig ikke bryllupper og konfirmationer, hvor det enten er bruden eller konfirmanden, der kun må bære hvidt. Står du og mangler en hvid kjole? Så hjælper Schack og Thorsted med at finde den helt rigtige kjole til dig. Hvis ikke du kan finde noget i vores sortiment, så er du velkommen til at kontakte os. Det er muligt, at vi har en hvid kjole på vej til shoppen, som kunne være noget for dig.

Sorte kjoler
Ender du ofte i den lille sorte, når du skal ud i byen? Vi har alle sammen vores sikre valg, men måske det er på tide at få fornyet den lille sorte? Det smarte ved de sorte kjoler er nemlig, at de nemt kan styles til fest, men også kan afdæmpes til hverdagsbrug. Gå på opdagelse i vores udvalg af sorte kjoler. Hvis ikke du kan finde den helt rigtige lille sorte, så tøv ikke med at kontakte os. Måske har vi netop bestilt nogle nye sorte kjoler hjem til vores sortiment.

Blomstrede kjoler
Sommerens helt store hit er blomstrede kjoler. Kan man egentlig få for mange af dem? Det kan være svært at forestille sig. Vi har et udvalg af blomstrede kjoler, som du kan finde i lange og korte udgaver. Den blomstrede kjole passer ind i alle sammenhænge. Både til en afslappet tur på stranden eller til et koldt glas rosé i aftensolen.

Kjole med lange ærmer og dyb ryg
Kjoler med lange ærmer er ikke kun praktiske. De kan nemlig bruges til både fest og hverdag. Vælger du en kjole med lange ærmer og dyb ryg, så får kjolen et mere festligt udtryk. Du kan både lade ryggen være bar eller dresse kjolen op med en fin blonde top eller BH. På den måde egner kjolen med dyb ryg sig både til fest og hverdag.

Og mange flere kjoler med lange ærmer
Der findes forskellige muligheder i forhold til kjoler med lange ærmer. Både de mønstret og ensfarvet. De kort og de lange. De festlige og hverdagsagtige. Vi har samlet alle de bedste mærker lige her på siden, så du nemt kan klikke dig igennem de forskellige kjoler. Har du brug for hjælp? Så kontakt os eller kig forbi i butikken.

Find tilbud på kjoler med lange ærmer her
Schack og Thorsted afholder i alt to årlige udsalg, hvor der altid er gode tilbud og rabatter at hente. Men faktisk er det ikke det eneste tidspunkt, hvor du kan finde tilbud på kjoler med lange ærmer. I løbet af året opdaterer vi vores Instagramside eller Facebook med gode tilbud på kjoler med lange ærmer. Så følg med på siderne og hold dig opdateret.

Har du brug for hjælp og vejledning?
Det kan være svært at vælge den helt rigtige kjole. Så kom gerne forbi vores butik og prøv dig frem. Det er ofte nemmere at have kjolerne i hænderne og prøve dem på, inden man beslutter sig. Du har også mulighed for at booke os til en konsultation, hvor vi hjælper dig med at finde den helt rigtige kjole, der passer til netop din anledning.

Kontakt os eller kig forbi i butikken
Du er altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi i butikken, hvis du står og mangler den helt rigtige kjole med lange ærmer. Hos Schack og Thorsted har vi mange års erfaring i kjoler, og vi deler rigtig gerne ud af dem. Derfor kan du trygt købe din næste kjole hos os. Vi glæder os til at guide dig til dit næste kjolekøb.

Vis filtrering

Brands

Brands
  • Odd Molly (1)

Størrelse

Størrelse
  • (1)
Just d lux
Leopard kjole - oversize
kr. 999,00
Charlotte Sparre
Charlote Sparre - Nice Shirt Dress - Zig Dye
kr. 1.275,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Awe dress - Hazel blue
kr. 2.200,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Mais Oui Dress - Blue
kr. 2.250,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - So Me Dress - Caro Blue
kr. 1.650,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre- Shirt Dress - Hazel Blue
kr. 1.800,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Smock Cuff Shirt Dress - Blue
kr. 1.875,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Super Dress - Cobalt
kr. 1.350,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Kjole - Popi pink
kr. 2.200,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Fold Sleeve Shirt Dress - Orange
kr. 1.650,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Fold Sleeve Shirt Dress - Khaki
kr. 1.650,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Smock Cuff Shirt Dress - Creme
kr. 1.875,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - My Special Dress - Yellow
kr. 975,00
Saint Tropez
Saint Tropez - Cyrell LS Dress - Warm Sand
kr. 400,00
M
Johnny Was
Althea kjole
kr. 4.995,00
SM
SMLXLXXL
SXXL
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre Kjole - Splendid dress
kr. 2.999,00
crosschevron-down
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram