100% dansk virksomhed

Sommerkjoler

Noget af det bedste ved sommeren er, at man kan finde sine savnede sommerkjoler frem igen. Det er næsten som om, at man får en helt ny garderobe. Trænger din sommergarderobe til en udskiftning? Så er du havnet det helt rigtige sted. Gå på opdagelse efter din helt nye sommerkjole her på siden eller i vores fysiske butik i Roskilde.

Vi har sommerkjoler i mange afskygninger
Er du til enkle sommerkjoler eller må dine sommerkjoler godt skille sig ud fra mængden? Sommerkjoler med blomsterprint er altid en sikker vinder. Disse kjoler kan du også finde lige her på siden fra blandt andet brandet Johnny Was eller Charlotte Sparre.

Lange sommerkjoler
De lange sommerkjoler giver et festligt udtryk og kan både bruges til de danske sommeraftener, eller når du pakker kufferten for at tage sydpå. Brug dine lange sommerkjoler med flade sko for at få et hverdagslook eller tag et par høje stilletter på for at få et mere festligt look.

Sommerkjoler uden ærmer
Hos Schack og Thorsted finder du sommerkjoler både med og uden ærmer. Når den danske sommer vælger at vise sig fra sin gode side, så er det nødvendigt med sommerkjoler uden ærmer.

Lette sommerkjoler
De lette sommerkjoler er et godt valg, når du tager turen til stranden. De lette sommerkjoler er nemlig nemme at tage af og på. Desuden er de også gode at have på, når vejret bliver varmt, hvor man ikke ønsker at have en tætsiddende kjole på.

Et utal af farver
Er du til ensfarvede kjoler, eller må der gerne være gang i farverne? Vi har helt sikkert en farve, der passer lige til dig. Vores farvede sommerkjoler får dig til at skinne om kap med solen.

Sommerkjoler til alle anledninger
Står du og mangler en sommerkjole til en konfirmation eller måske et bryllup? Eller har du bare brug for en ny hverdagskjole til din sommergarderobe? Så tag et dyk i vores udvalg af sommerkjoler til alle anledninger.

Til fest
Sommerkjoler går altid til fest. De fleste sommerkjoler er farverige og ofte mønstrede, hvilket går perfekt til fest. Smid klipklapperne og tag et par pæne sandaler eller stiletter på. Så er du klar til fest.

Til bryllup
Er du inviteret til kærlighedsfest? Så hop i en lang sommerkjole, der fremhæver de sider, du godt kan lide ved dig selv. Måske er det en kjole med bar ryg? Eller en v-halset kjole, der fremhæver dine kraveben og hals.

Til hverdag
Stort set alle sommerkjoler kan bruges til hverdag. Tag et par sandaler eller sneakers på til at give et mere afslappet og cool udtryk. Det er netop det smarte ved sommerkjoler. De kan bruges til flere forskellige anledninger.

Køb nemt og sikkert online hos Schackogthorsted.dk
Hos Schack og Thorsted prioriterer vi, at det skal være nemt og sikkert for vores kunder at handle hos os. Vi tilbyder derfor hurtig levering, så din pakke er hos dig inden for 1-3 hverdage. Vi stræber efter at yde den bedste service for vores kunder, så de har lyst til at komme igen.

Hold øje med de gode tilbud og udsalg
Vi lægger løbende gode tilbud og udsalg op på vores Facebookside og Instagramside. Så hold godt øje med siderne, hvis du ønsker at gøre en god handel.

Vis filtrering

Brands

Brands
  • Odd Molly (1)

Størrelse

Størrelse
  • (1)
crosschevron-down
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram