100% dansk virksomhed

Nederdele

En flot nederdel går aldrig af mode og hos Schack & Thorsted kan du vælge mellem mange modeller. Læs nedenfor om de mange typer nederdel, vi fører.
 

Nederdele for og til alle damer

Nederdelen giver dig mange muligheder som en kjole ikke altid giver. En nederdel kan du kombinere med flere forskellige former og farver for toppe. Derved kan du opnå det look, der passer til situationen og det look, der passer til dig.

Husk at for nederdele som for kjoler gælder det, at de altid bør skære dig, der hvor du er tyndest på benene, med mindre du er meget slank over det hele. Det giver et tyndere billede af dine ben. Oftest er dette lige over eller under knæene.
 

Nederdele til store kvinder

Også store kvinder kan have brug for og lyst til en nederdel. Derfor fører vi et bredt udvalg af nederdele, der dækker helt op til str. 46. Nederdele har den fordel, at afhængig af hvad du sætter til, kan det gøre dit look mere moderigtigt, og det kan hjælpe dig til, at du føler dig bedre tilpas.
 

Nederdele til tynde kvinder

Nogle vil mene at slanke kvinder kan klæde sig i alt, men også slanke kvinder kan have behov for vejledning. Måske har du et ønske om at få lidt mere kvindelig former, eller du vil gerne fremhæve visse dele af din krop. Dette kan du gøre ved at kombinere nederdelen med den rigtige top.

Slanke kvinder kan iklæde sig en tætsiddende top, men det kan være lige så elegant og moderigtigt at iføre sig en oversize model til nederdelen.
 

Nederdele til pæreform

Hvis du har pæreform, altså en smal overkrop og brede hofter, gælder det om at skabe balance mellem disse to dele. Dette kan du bl.a. gøre ved at vælge en nederdel i A-facon, fordi denne type nederdel fremhæver det smalleste sted på din talje samtidig med, at denne model leder opmærksomheden opad.

Du kan også vælge en plisseret nederdel, fordi linjerne i plisseringerne giver dig længde.
 

Har du brug for hjælp og vejledning?

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Der står vi parat til at hjælpe og guide dig til den model der passer til netop dig og dit behov.
 

Hos Schack og Thorsted kan du finde nederdele i forskellige farver

Afhængig af årstiden klæder de fleste kvinder sig i forskellige farver. Derfor er nederdelen ofte et stort hit, da den giver mulighed for, uanset farven på nederdelen, at tilpasse hele sættet til årstiden. Mørke nederdel kan således ofte bruges om sommeren, når blot toppen den sættes sammen, er mere lys og omvendt.

Derfor kan du året rundt finde nederdele i mange farver hos Schack & Thorsted. Ofte kan en nederdel jo også kombineres med et par lækre strømpebukser, som både kan gøre den mere elegant men også mere neutral i udtrykket.
  

Hvide nederdele

De fleste toppe passer til en hvid nederdel, men selvfølgelig især de lyse farver. Derfor er hvide nederdele oftest fremme om sommeren.
 

Sorte nederdele

Sort er en god grundfarve, som kan bruges store dele af året. Ønsker du et mere neutralt look, sætter du den sammen med afdæmpede farver. Ønsker du derimod at udstråle mere liv sætter du blot nogle mere sprælske farver til.
 

Røde nederdele

Røde nederdel kan benyttes året rundt. Du sætter den blot sammen med de farver du ellers synes passer til årstiden. Og så findes der jo flere varianter af rød.
 

Blå nederdele

Ofte tænkes der på denim nederdelen, når man tænker en blå nederdel, men den blå nederdel findes også i andre kvaliteter, og blå kan sættes sammen med mange andre farver, hvorfor dette er et must have i enhver kvindes garderobe.
 

Gule nederdele

Gul er en typisk sommernederdel, men vælg den sammen med andre sommerfarver og du vil udstråle glæde.
 

Grønne nederdele

Grøn findes i mange varianter, og afhængig af hvilken farve du vælger og hvilken overdel du sætter din grønne nederdel sammen med, kan den benyttes året rundt.
 

Lyserøde nederdele

Lyserød er som gul en typisk forårs- eller sommerfarve.
 

Nederdele til fest, bryllup og andre begivenheder

Vi har altid masser af nederdele på lager, men skal du bruge nederdelen til en særlig lejlighed, hvor du måske gerne vil ofre noget ekstra til dig selv, eller fordi du bare ved hvad der er god kvalitet, så kig især på nederdele fra Charlotte Sparre, Gustav eller Mos Mosh.

Her er der ofte mange lækre varer i ekstra god kvalitet og med de detaljer, man måske gerne vil have til festlige lejligheder.
 

Gode tilbud og udsalg hos Schack og Thorsted

Følg med på vores side eller tilmeld dig vres nyhedsbrev. Vi har til stadighed gode tilbud og så holder vi selvfølgelig også mindst to årlige udsalg, hvor de fleste varer er sat ekstraordinært ned til endnu mere attraktive priser.

Se også:

Lange nederdele

Korte nederdele

Vis mere
Vis filtrering

Brands

Brands
  • Amust (1)
  • BeChristensen (7)
  • Cabana Living (9)
  • Chantelle (19)
  • Charlotte Sparre (41)

Størrelse

Størrelse
  • S(1) (1)
  • 12ml (1)
  • one s (7)
  • one size (1)
  • onesi (1)
crosschevron-down
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram