100% dansk virksomhed

Bluser

Hos Schack og Thorsted finder du bluser fra Saint Tropez, Mos Mosh og flere lækre brands. Her er både hverdagsbluser og festbluser i højeste kvalitet. Vælger du den sorte bluse? Eller går du efter bluser med farver og mønstre? Der er mange muligheder. Så kast dig ud i det og gå på opdagelse i vores forskellige bluser.

Find tilbud på smarte bluser hos Schack og Thorsted
Jagter du gode tilbud på bluser? Så hold godt øje med både vores Instagramside og Facebook, hvor vi løbende holder dig opdateret med de bedste tilbud. Hos Schack og Thorsted er der altid mulighed for at komme hjem med smarte bluser.

Stort udvalg af bluser til damer
Hos Schack og Thorsted tilbyder vi et bredt udvalg af bluser til damer. Står du og mangler en blød og lækker t-shirt? Eller er du på udkig efter en langærmet bluse i god kvalitet? Der findes mange modeller og muligheder i forhold til bluser til damer, som kan være lavet af materialer lige fra viskose til polyester.

Bluser med bar ryg
Leder du efter en mere fin og lækker bluse? Så prøv med en bluse med bar ryg. Den bare ryg er med til at give et fint feminint udtryk, og med en elegant nederdel kan blusen bruges til fest. Du kan også vælge at sætte blusen sammen med et par lækre jeans fra Mos Mosh, og så har du et sæt, der kan bruges til hverdag. Der er mange muligheder og sammensætninger med en bluse med bar ryg.

Bluser i et utal af farver
Hvilken farve skal din næste bluse have? Det kan være godt at eksperimentere med farver og mønstre, så man ikke altid kommer hjem med endnu en hvid eller sort bluse. Måske du skulle gå efter en pastelfarvet bluse? Eller give den gas med en stribet bluse? Hos Schack og Thorsted er der rig mulighed for at komme hjem med en bluse, da vi tilbyder bluser i flere forskellige farver.

Højhalsede bluser
Bluser kan bruges året rundt. Men når temperaturen falder, og dagene bliver kortere, så er det rart at putte sig i en højhalset bluse. De højhalsede bluser holder nemlig halsen varm i de kølige måneder, hvor vinden kan føles kold mod halsen. Brug de højhalsede bluser under en løs cardigan, tunika eller vest. Du kan også bruge den, ligesom den er. Helt simpel og enkel.

Bluser til alt fra fest til job
Det smarte ved bluser er, at de kan bruges til alt fra fest til job. Det afhænger af, hvad du vælger at sætte til blusen. Selv de mest farverige bluser kan nemt bruges til hverdag, hvis du sætter et par jeans og sneakers til. Eller omvendt kan du dresse en farverig bluse op med et par smykker og en kraftigere make up.

Har du brug for hjælp?
Har du svært ved at finde den helt rigtige bluse? Om du skal have en bluse til fest eller hverdag, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at kontakte os her på siden eller stille os spørgsmål i butikken. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige bluse.

Vis filtrering

Brands

Brands
  • Cabana Living (3)
  • MOS MOSH (1)
  • Wolford Fashion (3)

Størrelse

Størrelse
  • one s (2)
  • one size (1)
  • XS (2)
  • (4)
  • (4)
S/ML/XL
Cabana Living
Cabana Living - Marseille kjole
kr. 800,00
one s
Cabana Living
Cabana living - Tunika
kr. 399,00
one s
Cabana Living
Cabana Living - tunika
kr. 399,00
ML
Johnny Was
Johnny Was - Allbee blouse
kr. 2.795,00
SMXXL
Johnny Was
Johnny Was - Cisco Ife Tank
kr. 1.795,00
one s
Just d lux
Just d' Lux - Basic T-shirt
kr. 199,00
S/ML/XL
MARTA du Chateau
Marta - Shirt
kr. 349,00
Nyhed
S/ML/XL
MARTA du Chateau
Marta - T-shirt m/vintage
kr. 249,00
MOS MOSH
Mos Mosh - Arjoo blouse
kr. 699,00
Nyhed
XSSMLXL
Nyhed
XSSMXL
MOS MOSH
Mos Mosh - Aven Linen shirt
kr. 639,20
Nyhed
XSSXLL
Nyhed
SMLXL
MOS MOSH
Mos Mosh - Helie Leia top
kr. 699,00
one s
Cabana Living
Cabana Living - Love skjorte - Hvid
kr. 700,00
SMLXXL
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Agnes shirt
kr. 1.399,00
SMLXL
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Bliss Blouse
kr. 1.999,00
SLXLXXL
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - New V-dress
kr. 2.199,00
crosschevron-down
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram