100% dansk virksomhed

Skjortekjoler

Hænger der skjortekjoler i din garderobe? Hvis ikke, så må du hellere få fingrene i en med det samme. Skjortekjoler er nemlig super gode til et par jeans, men kan også sagtens bruges med et par farverige eller mønstrede strømpebukser. Ved at tage jeans eller strømpebukser på indenunder din skjortekjole, så kan den bruges året rundt.

Vi har skjortekjoler i mange afskygninger
Leder du efter en skjortekjole, der kan gå til fest? Eller kunne du tænke dig en skjortekjole, der passer ind i din hverdagsgarderobe? Vi har skjortekjoler i mange afskygninger, så tag endelig et kig på vores udvalg. Måske du finder lige den skjortekjole, som du står og mangler?

Lange skjortekjoler
De lange skjortekjoler fungerer godt til efteråret og vinteren med et par lune strømpebukser. Lange skjortekjoler fåes både med korte og lange ærmer, så du kan have dem på året rundt. Du bestemmer helt selv, hvordan du styler din skjortekjole? Går du med et par stramme jeans og støvler? Eller går du efter et mere feminint look med smykker og strømpebukser? Der er mange muligheder for at dresse op og at nedtone sin lange skjortekjole.

Stribet skjortekjole
Skjortekjoler fåes både i ensfarvet nuancer og farverige mønstre. Hvad mangler du i din garderobe? Du kan gå den sikre vej og vælge striber, så går man aldrig helt forkert i byen. Du kan altid nedtone striberne ved at tage en ensfarvet sweater uden over. På den måde kan skjortekjolen også bruges i de kolde måneder.

Hvide skjortekjoler
Har du en hvid skjortekjole i dit klædeskab? En hvid skjortekjole er det sikre valg, da den kan gå til alt lige fra strømpebukser til jeans. Du kan også tage en stram og lang nederdel indenunder, som netop kan ses under den hvide skjortekjole. Hvis ikke du har en hvid skjortekjole, så vil du ikke fortryde at købe en.

Sorte skjortekjoler
Det samme gælder for den sorte skjortekjole som med den hvide skjortekjole. Det kan ikke gå helt galt. Tag den sorte skjortekjole på til en middag med gode venner en fredag eller til familiefødselsdag en søndag eftermiddag. Den sorte skjortekjole passer ind i enhver situation.

Køb nemt og sikkert online hos Schackogthorsted.dk
Du kan altid købe nemt og sikkert hos os. Er du i tvivl om dit køb? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar og hjælper dig hellere end gerne med at træffe det helt rigtige valg. Du er velkommen til at kontakte os her på siden eller i vores fysiske butik i Roskilde. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hold øje med de gode tilbud og udsalg
Er du på jagt efter gode tilbud og udsalg? Så hold godt øje med vores Facebookprofil eller Instagramprofil. Her opdaterer vi vores følger med gode tilbud, som man ikke vil gå glip af. Tag allerede et kig nu. Måske der er noget for dig? Der er også andre grunde til at følge med på vores profiler. Vi giver dig nemlig inspiration til, hvordan du kan style dit tøj afhængig sæson. Så følg med.

Vis mere
Vis filtrering

Brands

Brands
  • Amust (1)
  • BeChristensen (6)
  • Cabana Living (5)
  • Campomaggi (1)
  • Care By Me (17)

Størrelse

Størrelse
  • one s (16)
  • onesi (5)
  • 38-41 (2)
  • 17 cm (2)
  • os (2)
crosschevron-down
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram