100% dansk virksomhed

Skjorter og Tunikaer

Man kan ikke gå helt forkert i byen ved at købe en tunika. De fleste kvinder har en tunika hængende i klædeskabet, da en tunika kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Derudover er tunikaer bare virkelig behagelige at have på. Der er intet, der strammer, og man har god mulighed for at bevæge sig rundt i en tunika.

Tunika til flere forskellige formål
Tunikaer kan bruges både til fest, hverdag, arbejde og endda til en strandtur. Det handler alt sammen om, hvilket design og stof man vælger. Der er flere muligheder, hvilket gør tunikaen så smart, da den kan bruges i forskellige sammenhænge og til flere formål.

Til fest
Skal du til fest? Så vælg en tunika med et flot mønster, som skiller sig ud. Hos Schack og Thorsted tilbyder vi tunikaer med blomsterbroderier og fine feminine mønstre. Sæt tunikaen sammen med et par tætsiddende jeans fra Mos Mosh og et par høje støvler, der egner sig til fest. Fuldend looket med et par smykker og en fin make up, så er du klar til at tage afsted!

Til stranden
Vil du hellere en tur på stranden? Så sørg for, at din tunika er luftig og let, så den er nem at tage af og på. De fleste tunikaer sidder løst, og derfor passer de helt perfekt til en strandtur. På den måde kan sandet nemt komme af kroppen, da det ikke sætter sig fast under tøjet.

M.fl. formål
Tunikaen kan bruges til flere formål end til fest og en tur på stranden. Tunikaen er behagelig at have på til hverdag og på arbejdet. Man har mulighed for at bevæge sig rundt uden at tøjet generer og strammer. Flere af vores tunikaer har søde og fine detaljer, som gør hverdagstøjet elegant og feminint. Vores tunikaer er altså praktiske uden at være kedelige.

Find gode tunika tilbud og udsalg her
Hos Schack og Thorsted står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den tunika, der passer lige til dig. Hos os er personlig betjening i højsædet, så vi sætter god tid af til at hjælpe dig. Vi guider dig gerne frem til det rigtige look, uanset om du kigger forbi vores fysiske dametøjforretning i Roskilde eller i vores internetbutik. Har du spørgsmål, så kontakt os endelig både direkte eller over email.

Valg af tunika - Sådan vælger du
Det kan være svært at vælge sin nye tunika, men der findes tunikaer til enhver smag. En god ide er at bestemme sig for, hvad man vil bruge sin kommende tunika til. Er det til fest og farver? Eller hverdag og arbejde? Måske du kunne tænke dig en, der kan bruges til begge dele? Hvis du er i tvivl, så er du mere end velkommen til at komme et smut forbi butikken og tage beslutningen.

Til store kvinder
Tunikaer egner sig både til store og små kvinder. Find en tunika, der er behagelig at have på, men samtidig fremhæver dine feminine sider. Prøv med en tunika med v-halsudskæring eller med fine snit i siden. Man kan sagtens føle sig godt tilpas i sit tøj og stadig fremhæve sine kvindelige former.

Til små kvinder
Der findes også tunikaer til små kvinder. Nogle tunikaer kan bruges som kjoler, hvor andre tunikaer passer godt med et par stramme jeans. Det er også muligt at finde en tunika, der egner sig til begge formål. På den måde kan du få god gavn af din tunika.

Hvilke farver skal du gå efter?
Find inspiration fra naturen og vejret. I sommerperioderne kan man roligt give den gas med farverne. Solen efterlader os tit med farve i kinderne, hvilket gør det muligt at bære farverigt tøj. I stedet for giver vinteren os mulighed for at gå i de varme farver, som ikke får os til at se alt for blege ud.

Har du behov for en tunika kjole?
Står du og mangler en tunika? Så kom ind i butikken og prøv dig frem. Nogle gange har man brug for at have tøjet i hænderne, så man kan føle og mærke kvaliteten. Du er mere end velkommen til at komme forbi. Så hjælper vi dig med at finde din nye tunika.

Vis filtrering

Brands

Brands
  • Alfred og Co (13)
  • BeChristensen (9)
  • Becksöndergaard (1)
  • Bon Dep (6)
  • Bungalow (43)

Størrelse

Størrelse
  • 40 x 20 cm (1)
  • 22,4x (1)
  • 7.5 c (3)
  • 37cl (1)
  • 24 x 18 cm (2)
XSSMLXL
SML
XSSLXXL
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Langærmet bluse - Flamingo Blue
kr. 1.400,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Neat Blouse - Hazel Blue
kr. 1.350,00
one s
Cabana Living
Hør skjorte - hvid
kr. 600,00
one s
Cabana Living
Cabana Living - Tunika - Hvid
kr. 499,95
osize
Cabana Living
Cabana Living - Tunika - Gul
kr. 499,95
one s
Cabana Living
Banditas - Asti Tunic - Coral
kr. 650,00
osize
Cabana Living
Cabana Living - Virginia - White
kr. 600,00
one s
Cabana Living
Hør skjorte/bluse - blå
kr. 600,00
osize
Cabana Living
Cabana Living - Virginia - Rose
kr. 600,00
Johnny Was
Johnny Was - Adonia Blouse - Dusty Blue
kr. 2.076,00
Johnny Was
Johnny Was - Jazzie Blouse
kr. 1.996,00
Johnny Was
Johnny Was - Meadow Tunic - Black
kr. 1.756,00
Tilbud-20%
SMXLXXL
Johnny Was
Johnny Was - Minerva Blouse - Shell
kr. 1.916,00
Johnny Was
Johnny Was - Moji Tunic - White
kr. 2.159,96
Johnny Was
Johnny Was - Penn Tunic - Dusty Blue
kr. 1.996,00
crosschevron-down
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram