100% dansk virksomhed

Strik

En striktrøje og mindst én cardigan er et musthave i enhver kvindes garderobe. De er ofte prikken over i’et til et mere casual outfit.

Hos Schack og Thorsted forhandler vi moderne striktrøjer til damer
Strik produceres i dag i mange kvaliteter. Nogle som er velegnet til at blive vasket ofte og ikke mister faconen og andre som uldtrøjer, der slet ikke behøver at blive vasket, men blot skal luftes en gang imellem. Uanset hvad, kan du være sikker på, at hvis du behandler dine strik ordentligt, så kan de holde i mange år.

Der er også strik til enhver årstid. Vi har således både tynde strik til om sommeren eller til bare at have et ekstra lag på, og vi har de tykkere kvaliteter til de kolde tider.

Alt fra lange striktrøjer til mønstrede
Et er sikkert. Det er i dag moderne at gå med strik som kvinde, og mange mærker producerer lækker strik. Og uanset om du vælger en lang cardigan, der næsten kan virke som en frakke eller om du vælger en kortere strik, så kan du være sikker på at vi har det bedste fra de mærker vi fører.

VI har både korte og lange strik og mønstrede og ensfarvede. For alle kvinders stil er jo individuel, og det prøver vi at tilpasse i vores sortiment, så alle burde kunne finde en strik der passer lige netop til deres behov og pengepung.

Striktrøjer i et utal af farver
Hos Schack & Thorsted fører vi altid strik i mange farver. Samtidig med at farverne ændrer sig med sæsonen, går andre farver igen og igen. Klassiske farver uanset årstiden er f.eks. hvid grå og sort strik. Disse farver passer til meget andet tøj og derved kan du sætte det sammen med mere farverige bluser, kjoler eller nederdele.

Om foråret er det typisk lyse farver som lysegrøn, lyserød, gul og pink der går igen, mens det i efteråret mere er de brune, lilla og mørkegrønne nuancer der vokser frem.

Køb nemt og sikkert striktrøjer online hos Schack og Thorsted
Kig på vores store udvalg af striktrøjer og vi er sikker på, at du kan finde en, der også passer dig i vores udvalg fra mange forskelligartede mærker.

Vis mere
Underkategorier
Strik bluser
Vis filtrering

Brands

Brands
  • Wolford basic (1)

Størrelse

Størrelse
  • XS (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • XL (1)
Johnny Was
Absolut Casmere strik m/lurex
kr. 849,50
onesi
MARTA du Chateau
Marta - Strik
kr. 499,00
Johnny Was
Johnny Was - Absolut cashmere strik
kr. 647,50
Me369
Me369 - Mimi strik kimono True Love
kr. 1.299,50
o/s
Johnny Was
Strik fra Les Tricots
kr. 3.750,00
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - Halter Neck - mørkegrå
kr. 1.099,50
Saint Tropez
Saint Tropez - Strik Cardigan - Atmos Melange
kr. 124,97
Selected
Strik m/rund hals - creme
kr. 199,50
Selected
Strik m/rund hals - sort
kr. 199,50
Charlotte Sparre
Charlotte Sparre - weater - rosa
kr. 949,50
Wiesneck
Wiesneck - Flowa - Anthracite Grey
kr. 1.299,00
crosschevron-down
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram